– Jesus har gett sitt liv för oss

Vittnesbörd av Anita Eriksen

Vi har fått uppleva frälsningen, och det vill vi naturligtvis kunna ge till andra människor också. Då är det så att Jesus sa: Gå ut i hela världen och gör alla folk till lärjungar. Ett sätt kan vara som vi gjort idag, att vi går ut på torget och sjunger om Jesus, vi tar med plakat där det står vilka vi är och om vägen till Jesus, vi delar ut traktater och så får vi bedja till Gud att det är någon människa som då kan ta emot Ordet och förstå att Gud vill det bästa för dem.
Jag ska läsa några bibelord:
– Gud är kärleken. Därigenom har Guds kärlek blivit uppenbarad bland oss, att Gud har sänt sin enfödde son i världen för att vi ska leva genom honom. Inte däri består kärleken att vi har älskat Gud utan däri att han har älskat oss och sänt sin son till försoning för våra synder.  1 Joh 4:8
Det är så att Jesus har gett sitt liv för oss var och en, för att vi ska kunna få kontakt med Gud, vår Skapare. Vi vet att människorna har förlorat den kontakten, men Gud har gett den här möjligheten för dig att kunna bli frälst, att kunna få ett nytt liv, ja, att kunna finna meningen med ditt liv. Det är det vi vill förmedla, att Jesus har gjort allt för dig. Om du känner ångest och oro i ditt hjärta kan du komma till Jesus och han tar bort det och ger dig ett nytt liv.
Men Gud bevisar sin kärlek till oss, därmed att Kristus dog för oss medan vi ännu vore syndare.

Föregående inlägg Bed! Sök! Klappa på!
Nästa inlägg De sjöng om Guds trofasthet

Relaterade inlägg