– Ske din vilja

Vittnesbörd av Linda Boman

Jag vill läsa ur Psalm 25:
Till dig Herre upplyfter jag min själ. Min Gud, på dig förtröstar jag, låt mig icke komma på skam. Låt icke mina fiender fröjda sig över mig. Nej, ingen kommer på skam som förbidar dig. På skam komma de som utan sak handla trolöst. Herre, kungör mig dina vägar, lär mig dina stigar. Led mig i din sanning och lär mig, ty du är min frälsnings Gud. Dig förbidar jag alltid.
Jag har tänkt på att bedja; ske din vilja, att det inte alltid är så lätt att säga, eller att ens vilja be det. Men sedan tänkte jag att om jag förtröstar på Gud, han som är min Far och vet bäst för mig, så kan jag bedja; ske din vilja med mitt liv. Det är alltid det bästa.

Ske din vilja med mitt liv o käre Jesus Hjälp mig ligga på ditt offeraltare Tag dig an det svaga ler om än det smärtar Kom och härska i mitt hjärta nu framgent

Kör:
Ske din vilja med mitt liv, ske din vilja med mitt liv Så du själv får stråla fram din nåd mig giv Ske din vilja med mitt liv o käre Jesus Hjälp mig ligga på ditt offeraltare

Hjälp mig offra dig min tid och mina krafter Hjälp mig följa kallet du i kärlek gav Om jag förr har trälat hjälp mig nu härefter Att mitt självliv skall förbli i dödens grav

Ske din vilja med mitt liv om korset tynger Om min väg så skulle bliva smal och trång Ske din vilja med mitt liv jag åter sjunger Denna bön är i min kamp min segersång.

Föregående inlägg Bed! Sök! Klappa på!
Nästa inlägg De sjöng om Guds trofasthet

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x