Jag blev frälst!

Vittnesbörd av Christian Asplund

Kul att vara här! Jag är så glad över vad vi får höra här. Att vi blir frälsta från döden och får liv. Alla människor vill ju leva men det finns bara en som kan ge liv, och det är Jesus. Vi borde glädjas ännu mer. Tänk att vi får slippa dö. Vi har fått evigt liv hos Jesus Kristus och det ger oss den sanna glädjen.
Alla människor vill leva, och det finns en väg och en möjlighet genom Jesus som har gett oss livet. Jag är så glad att jag får vara frälst. Jag blev frälst 1992. Då fick jag fick möta Jesus i mitt rum. Jag våndades i mina problem som narkoman, och så bad jag bönen: -Jesus, fräls mig, förlåt mig! Då försvann min börda av ångest och mörker. Jag fick liv och jag blev glad, ja, jag blev en helt annan människa. Jag såg mig i spegeln och sa: Vem är det här? Jag såg som en helt ny människa i spegeln! Jag blev så glad, och jag kan vittna om att Jesus verkligen lever.
Det är vad tillvaron nu handlar om, Jesus lever! Jag mötte Honom! Jag var fast i den här världens system; i missbruk och elände, men jag fick möta Jesus. Och därför vill jag bara tala om att jag har fått möta Livet.
Jag vill säga till dig som läser detta att vi ska vara glada att vi har fått livet, livet som finns i Jesus Kristus. Jesus säger: Jag är uppståndelsen och livet. Den som tror på mig, skall leva om han än dör. Jesus lever och då vi tror på honom får vi evigt liv. Jag är så glad över det, och jag är så glad över alla sånger som ger glädje i hjärtat. Halleluja! Tack Jesus!
Tack min käre himmelske Fader att du är här med din helige Ande. Att du uppenbarar Jesus för människor. Att vi ska få se Jesus ansikte mot ansikte. Att din närvaro ska få strömma igenom varje människa som lyssnar till evangelium. Tack Jesus att du frälste mig, att jag slipper gå evigt förlorad. Tack för att jag har fått liv hos dig, Jesus Kristus. Tack att du frälste mig Jesus. Amen.

Föregående inlägg Pilgrimsfolket invigde ny lokal
Nästa inlägg Gud har givit Jesus åt församlingen!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x