Namnet Jesus – Himlens hälsning!

Vittnesbörd av Linda Boman

Himlen hälsar oss att i namnet Jesus finns det frälsning och befrielse. Det är Gud som i sin stora kärlek till hela mänskligheten hälsar oss detta. Och det är verkligen sant! När jag själv i min stora nöd kastade mig i hans famn och ropade på honom, så svarade han med en gång. Han svarade med att fylla mitt hjärta med en förunderlig frid och glädje.
Det ingen människa hade lyckats med, det gjorde Jesus! Jag blev så påtagligt förvandlad att när jag nästa dag skulle gå till arbetet så blev jag själv förundrad. Jag var inte densamma som jag hade varit; denna rastlösa, ångestfyllda människa som innan. Nu porlade det inom mig av frid och glädje. Min börda av synd och skuld hade tagits bort. Vilken lycka! Hade jag blivit en ny människa? JA, definitivt! Bibeln säger oss att vi måste bli födda på nytt. Det kan vi bli genom att Jesus tog våra synder och skulder när han dog på korset för vår skull, ja för din och min skull! Det är en fri gåva som vi får ta emot, men vi måste kapitulera inför Jesus och öppna våra hjärtan för honom. Han vill ge oss av sin nåd och kärlek, bara han kan förvandla ditt liv, så kasta dig i hans armar. Jesus vill och han förmår! Gud välsigne dig att ta emot Jesus i ditt liv.

Föregående inlägg Håll fast!
Nästa inlägg Vårt församlande

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x