Ständig utgivande

Till minne av David Smeds

David Smeds var en kär broder och vän till församlingen som alltid ställde upp och engagerade sig för att hjälpa. Som ekonom och revisor var han aldrig sen att ge goda råd och bistå med sina kunskaper. Han deltog även med undervisning inom viktiga teologiska områden i sin iver att undervisa och peka på en sann, biblisk väg.

David besökte även församlingens mission i Dominikanska republiken och Haiti och blev även där till stor hjälp för många.

Nu har hans röst här i tiden tystnat och David är hemma hos Jesus där han vilar ut efter fullbordat verk. Vi tänker på hans hustru Monica, barn och barnbarn. Dock ligger återseendets stund framför – vi möts på uppståndelsens morgon!

Berno Vidén (t.v.) och David Smeds på besök i Haiti 2012.
Föregående inlägg Dopet till Kristus – en demokratifråga?
Nästa inlägg Nåd till ett högt pris

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x