Det gäller MIDNATTSROPET

Det är en stor glädje för oss att få presentera för läsarna det andra numret av vår tidning. Provnum- ret trycktes och spriddes i 5000 exemplar, och nu ämnar vi fort- sätta denna tidningsmission i Jesu namn. Vi tror, att Midnattsropet, som vill vara ett radikalt* språk- rör för andlig förnyelse, har en väckande uppgift att fylla, och vi skall göra allt vad vi kan för att få den spridd till varje plats i vårt land. Många har givit uttryck för sin tacksamhet för tidningen. Från olika platser har vänner givit till- känna, att de vill vara med och sprida dess budskap vidare. Ännu finns det dock plats för många vil- liga medarbetare. Du som vill göra en insats för tidningens spridning, sätt dig i rörelse för att samla pre- numeranter före årsskiftet. Låt vänner och bekanta få del av ett radikalt väckelsebudskap! Giv Midnattsropet som en julhälsning! Jesus kommer snart, och vi måste verka medan dagen varar. Snart bryter natten in. Då är det försent att missionera. Väckelsens tid är icke förbi. Gud vill göra mäktiga ting under avslutningen av denna tidsålder. Avskilj dig i målmedveten bön och bli den himmelska eldens bärare. A. I.

Föregående inlägg ”Se, jag bådar Eder en stor glädje!”
Nästa inlägg Guds dyrbara gåvor förkastas

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x