”Gören bättring och låten alla döpa eder. . .”

  Det är ständig rörelse framåt i rätt riktning i Örebro. Guds ord har ingång med framgång i mångas liv till frälsning, dop i vatten och dop i helig Ande. Herren stadfäster sitt ord med åtföljande tecken. Jesus Kristus är densamme. Halleluja! I Bröderna Ãge Samuelsen och Leif Carlsen från Skien i Norge, besökte nyligen, tillsammans med Arne Imsen, Falköping och Jönköping där offentliga möten hölls, Många hade mött upp i mötena och flera fick uppleva Gud. Brö derna besökte även Örebro och talade i några möten. Gud-s Ande var mäktigt verksam. Vi har också haft besök av bröderna Agne Bark, Alf Pettersson och Verner Sällström. Det är underbart att Gud sänder och använder sina Vittnen i dessa sista dagar. Tack kära bröder för er helhjärtade insats. Mycket folk har samlats till mötena som har hållits omväxlande i Folkets hus A-sal och Konserthuset, samt Armetemplet där dopförrättningen hölls. D. B.

Föregående inlägg I detta nummer av Midnattsropet…
Nästa inlägg SANN FRIMODIGHET.

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x