Obs! Missionen

Obs! Missionen Till vänners kännedom meddelas att missionärsfamiljen i Kenya mötts av en del svårigheter, vilket de meddelat i brev till församlingen. Båda makarna har haft malariafeber, Margaretha :särskilt svårt. De fick även ett meddelande från tullmyn-digheterna att tull skulle betalas för medhaft gods, bilen inräknad. Summan som skulle erläggas är 1700 shillings. Omräknat blir det 1235 svenska kronor, vilken utgift .de med bästa vilja ej kan ‘betala av underhållet. Även församlingen *här i Örebro har svårt att omgående åstadkomma en så stor penningsumma. Församlingen gjorde en förfrågan till Kristen Gemenskap i Stockholm vars medlemmar Eklunds är, för att om möjligt få hjälp med den begärda summan, men församlingen meddelade att de ej nu kunde bisträcka Eklunds med något. I hopp om att någon skall känna sig manad av Herren att bedja och offra för dessa kära missionärer har dessa rader nedskrivits. Medlen kunna sändas pr. postgiro 5716 20 Midnattsropet, Örebro. Angiv missionsmedel på tallongen. Knut Ringstad

Föregående inlägg I TJÄNST FÖR JESUS!
Nästa inlägg

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x