”Guds ord med makt går fram i världen!”

Mäktiga ting sker i vår tid Den helbrägdagörelsekonferens som nyligen hölls i Oslo hade samlat åhörare från olika delar i Skandinavien. Konferensen var anordnad av ”The Voice of Healing” från Amerika. Bröderna som predikade och bad för de sjuka var: (Gordon Lindsay, känd från Sverigebesöket med Branham för omkr. tio år sedan), David Nunn och R. W. Culpepper. Som konferensens värd stod Maran Ata församlingen i Oslo och Ãge Samuelsen hälsade välkommen. Det var ett enkelt men trofriskt budskap dessa bröder frambar. Många i våra dagar tror, att det stora och märkvärdiga i förkunnelsen är avgörande. Jesus förkunnade ett enkelt vardagligt budskap som folk förstod, men det låg andliga makt och gudomlig myndighet bakom. Det är just detta som skall vara kännetecken på de budskap som Herrens vittnen frambär. Här behöver det bli en radikal förnyelse hos var och en. Många stod upp och vittnade om vad Gud hade gjort som svar på bön. I varje möte stadfäste Herren sitt eget ord. Syndare blev frälsta och sjuka blev helade. Guds barn blev förnyade och uppbyggda i troslivet. En härlig förnyelse av det gamla evangeliet drar nu över Skandinavien. Många kristna lägger i dag ut från land och får simma i den .dubbla strömmen. Halleluja! Vi giver Jesus all ära för vad han gör. Låt oss i fortsättningen lova, prisa och upphö ja hans namn, ty han vill göra större ting än dessa. Håll ut i tron! Donald Bergagård

Föregående inlägg Frigörelse eller partiväsen?
Nästa inlägg Missionen

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x