Missionsbrev

MISSIONSBREV Kära vänner i församlingen Guds frid Allra först ett varmt tack för pengarna, som kom för ganska länge sedan. Det är glädjande att ni är trogna vid trossen, om Vi nu skall kalla det så, Må Gu’d välsigna varje glad givare. Vi är glada och tacksamma över förtroendet ni givit oss, då ni sände oss åstavd till detta land. Gud har varit god, så ingenting fattas oss intill denna dag, fastän det sett ganska knepigt ut mången gång. Men jag tror att då Gud Välsignar er *därhemma så skall ingenting fattas oss. Låt oss därför* inte förtröttas att göra vad gott är, ej heller se oss tillbaka utan vandra stadigt fram. ”Gud vare tack som i Kristus Jesus alltid för oss fram i segertåg.” Vi kan också notera stora segrar från fältet ‘här i Kenya. Jag har många gånger hyst mina farhågor och undrat hur det skall gå, men jag ser att det inte går att bära på detta, utan bäst är att överlåta det till Herren En flod som ständigt växer och växer, visst är det underbart vänner Bed mycket för *detta arbete. Senaste månaden döptes över 400 afrikaner skriver evangelisterna i sina rapporter. Personligen var jag med och döpte 30 afrikaner den senaste söndag i Majengo. Så Gud är god och det är ett stort tacksägelseämne, men som jag tidigare redan nämnt bed mycket för detta arbete, vi behövde både *herdar och lärare. Men vi får hoppas att de infödda växer till, så de kan fylla den uppgi›ften efter hand. Vi mår allesammans bra, och det är vi så tacksamma till Gud för. Slutar för denna gång med många hjärtevarma fridshälsningar till Eder alla. Edra medarbetare i Afrika Gunnar o. Margareta Missionärerna Eklunds adress är: Box 9157, Mombasa, Kenya colony

Föregående inlägg Gud löser dina problem
Nästa inlägg DOPFÖRRÄTTNINGAR

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x