”Mäktiga ting det sker i vår tid”

Från Örebro Och Göteborg Men alla de som trodde höllo sig eillsammans och *hade allting gemensamt . . Ooh ständigt, var dag, voro de endräktigt tillsammans .i helgedornen . . Apg. 2:44,46. 2 Under tiden 10 juli till 5 aug. har det *i Örebro varit samling ‘kring ordet och bönen. Dagarna inleddes med bön, ‘därefter följde bibelstudium. På kvällarna proklamerades Jesu seger på Golgata, antingen i Örebro eller på andra platser i landet. Dessa ‘bibelstudieveckor kommer säkert att få mycket stor betydelse för Guds verk i Sverige och även andra länder. Veckorna besöktes av bröder och systrar från hela Sverige, Norge, Danmark och Finland, vilka nu kommer att föra elden vidare till sina ihemorter. Guds Ande har varit mäküigt verksam roch lett ‘allt ‘efter sin vilja. Därför har Guds ord framlagts klart, tydligt och i rätt tid. Broder Arne :Imsen har till största delen undervisat Iom församlingen, dess funktioner och uppgifter. Bröderna Agne Bark, Henning Thulin, Georg Imsen, Gösta Öman m. fl. har efter andens ledning talat om andra områden i Guds ord. Sista veckan var också Leif Carlsen ibland oss. Bilbelstudierna’ avbröts av lördagssöndagshelgernas underbara mirakelmöten. Helgen 2122 juli var en Jhögrid man kommer att minnas. Många fick då möta Gud till frälsning, förnyelse och helbrägdagörelse. Ett 10tal blev döpta i Helig Ande. En ung broder blev frälst ooh andedöpt, på lördagskvällen och döpt »i vatten vrid söndagslkvällens dop’högtid, då nio personer ‘döptes till Kristus inför trängselfylld lokal. Efter en veckas bibelstudiurrn korn nästa, urladdning. Fredag, lördag och söndag var Örebro Konserthus ‘fullsatt av längtande människor, som fick se, höra och uppleva mäkuiga ‘ting från Gud. Bröderna Leif Carlsen ooh Ãge Samuelsen förmedlade de himmelska telegrammen där. På söndagseftermiddagen samlades över tus’en’talet personer i Stadsparken, där Leif Carlsen predikade. Hur många som blev frälsta, andedöpta och lhelbrägdagjorda under dessa möuen gick inte aut hålla räkning på. ”Väckelsen vi väntat, väckelsen från Gud är här!” Halleluja! Nils-Göran Nilsson

Föregående inlägg “När han åter upprättade Sion”
Nästa inlägg Från GÖTEBORG

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x