MIDNATTSROPET

Vi förstår att många av våra läsare har väntat på Midnattsropet. Det är snart två månader sedan förra numret kom ut. Det myckna .arbetet i Örebro i samband med bibelstudieveckorna och på andra platser i landet har gjort att vi sett oss tvingade slå ihop juli och augustinumren ’till ett dubbelnummer. Vi hoppas att en sådan lösning icke skall bli nödvändig i fortsättningen. Alltefter som denna väckelse bryter fram, kommer det till nya krafter, som kan sättas in i arbetet på olika områden. Vår tidning kan i fortsättningen räkna med avsevärt flera tillfälliga odh fasta medarbetare, och det kommer givetvis att ge oss möjligheter till en mer regelbunden utgivning. Det är en glädje för oss att få ,räkna broder Henning Thulin som vår fasta medarbetare. Han är ju en god skribent och erfaren tidningsman, och helt visst kommer hans insats att få stor betydelse för tidningens fortsatta utgivning. I övrigt hälsar vi alla varmt välkomna med bidrag såsom vittnesbörd om helbrägdagörelse, andra andliga erfarenheter eller anldesmorda budskap till väckelse och uppbyggelse. Red.

Föregående inlägg “När han åter upprättade Sion”
Nästa inlägg Från GÖTEBORG

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x