Första Maranata-mötet i Huskvarna

OBS! Denna text är konverterad till sökbar text med s.k. OCR-teknologi. Det innebär tyvärr att det finns väldigt många bokstäver och andra tecken som hamnar fel. Vår förhoppning är dock att texten ska vara begriplig. Är det något sammanhang du absolut inte får ihop, så är rådet att kolla i PDF-versionen av respektive nummer.


Det första Maranata-mötet i Huskvarna hölls fredagen den 30 nov. i Folkets Hus. Flera vänner från stkvarna har länge frågat om vi inte skulle komma och ha något möte (där och nu ‘blev de1 alltså av. Lokalen var fullsaüt av intresserade lyssnare. Karin och Gösta Oman vittnade, sångarna från Jönköping ‘sjöng och Donald Bergargård talade över ämnet: Nytestamenutlig Väckelse. En underbar ande verkade i mötet och säkert kommer verket att gå vidare i vapensuaxden. Halleluja.

Föregående inlägg På besök i Holland
Nästa inlägg Tro nu! Handla nu!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x