Från den andliga fronten

OBS! Denna text är konverterad till sökbar text med s.k. OCR-teknologi. Det innebär tyvärr att det finns väldigt många bokstäver och andra tecken som hamnar fel. Vår förhoppning är dock att texten ska vara begriplig. Är det något sammanhang du absolut inte får ihop, så är rådet att kolla i PDF-versionen av respektive nummer.

Det föreligger ett stort behov idag av arbetare i den myckna skörden. Ett stort arbete, en ‘helig tempelvtjänst ‘är att bedja. Vill du börja tjäna Gud med bön och fasta? Bed att denna underbara väokelse må få bli, vad Gud vill. Han vill att alla människor skall bli frälsta.

Tu.

Föregående inlägg FRÅN LINKÖPING
Nästa inlägg Nr 1 1963

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x