Gud frälste och helbrägdagjorde

OBS! Denna text är konverterad till sökbar text med s.k. OCR-teknologi. Det innebär tyvärr att det finns väldigt många bokstäver och andra tecken som hamnar fel. Vår förhoppning är dock att texten ska vara begriplig. Är det något sammanhang du absolut inte får ihop, så är rådet att kolla i PDF-versionen av respektive nummer.


För några månader sedan upplevde jag Guds kraft till frälsning och helbrågdagörelse. Jag hade varit avfålling i 5 år och under dessa år var det mycket mörkt. Spriten kom in i mitt liv och jag var mycket olycklig. Och som följd av detta vek sömnen från mig. Jag började då ta sömntabletter och det i sådan möngd att jag blev tablettförgifted och fick tidtals vistas på ett par konvalecenthem. Men Gud lämnad emig inte. Jag bad till Gud emellanåt under denna tid, men blev inte löst. Men, ära Vlare Gud, förlossningens stund kom. Efter det jag hade kommit hem från Röda Korsets konvalecenthem gick jag till ett möte i IOGT som Maranata hade. En broder kände Andens ledning och kom och talade med mig och jag gick då fram för förbön. Och då upplevde jag hur Guds kraft gick igenom mig från topp till tå och jag blev frälst och helbrågdagjord i ett ögonblick. Och sedan har jag varit fri genom Guds nåd och sovit gott om nätterna. All ‘ara till denne underbare Frålsare. Och min längtan år nu att vara där elden brinner och tjäna Gud i alla mina livsdagar.Artur Karlsson

Föregående inlägg Elden brinner i Vetlanda
Nästa inlägg Holländsk evangelist i Maranata, Jönköping

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x