Holländsk evangelist i Maranata, Jönköping

OBS! Denna text är konverterad till sökbar text med s.k. OCR-teknologi. Det innebär tyvärr att det finns väldigt många bokstäver och andra tecken som hamnar fel. Vår förhoppning är dock att texten ska vara begriplig. Är det något sammanhang du absolut inte får ihop, så är rådet att kolla i PDF-versionen av respektive nummer.

Evange’lrilslt Johan Maasbaoh från Holland besökte oss i Jönköping för en kampanj under tiden 17-21 okt. Som tolk tjänadve Gösta Oman från Taberg.

Mralasbadh har ett levande väckelsebuldlskap fyllt med tro och inspiration. Gr’i’pien som Ihan är för själIars frälsning, har han  också ett Ihjärta för sjuka och l-i dande och har tro för att också beldja för de sjuka.  Mötena vvar förlagda till den rymliga Rrigolettolslal’en Folkets  hus, med undantag av ett möte i Nässjö, oth avslutningsmötet i det stora Ivdnottshuset i Jönkö ping. I det sistnämnda mötet hade över tusen människor samlats för att lyssna till budskapet. En stor skara sökte sig den kvällen fram till förbön.
I Holland reser Mvassbaoh omkning och har kampanjer på olika pllaxtsver. Mycket folk samlas i mötena och många blir frälsta, döpta i vatten och sjuka herliaide.
Förra året besökte Maasbaoh ett flertal pingstförsamlciingar i Sverige. Det var egentligen då han besökte Friliatdrelrfii’a Jönköping, Vi fick kontakt med honom. Vi tackar vår broder för hans besök. Han har lovat att komma snart igen till flera platser i Sverige.

D. Bergagård

Föregående inlägg Gud frälste och helbrägdagjorde
Nästa inlägg På besök i Holland

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x