Bällsta Taxi 20 år

Bällsta Taxi har också jubileum, och firade med att bjuda församlingen på tårta när det var församlingshögtid nyligen. Flera av församlingens syskon har taxi-kort, men Robin Widén och Agneta Orellana är de som har taxi som sin huvudsakliga uppgift.
Robin Widén, äldstebroder och lärare i församlingen, får frågan vad Bällsta Taxi betyder för honom. Han funderar en stund, och svarar allvarligt:
-Taxi har betytt mycket för oss när det gällt att nå våra grannar med vittnesbördet.
Det är klart att ett litet taxibolag blir mycket anlitat av dem som bor i närområdet.
Robin fortsätter:
-Taxin är ett missionsuppdrag. Man kommer ofta i samtal när man är ute och kör. Framför allt får man lyssna mer än själv prata. Och församlingen har ju både hotell och taxirörelse, vilket innebär att vi genom detta får vittna för många.
Agneta Orellana berättar om hur hon egentligen inte ville börja köra taxi till en början. Tyckte det var okvinnligt och farligt. Men så upplevde hon hur Gud kallade henne och talade till henne om lärjungaskapets villkor:
-Jag påmindes om bibelordet ”Jag sänder er som får mitt ibland ulvar”. Och att inget hår på våra huvuden ska falla av utan att vår himmelske fader vet det. Och jag har blivit bevarad i alla situationer. Och jag upplever välsignelse och glädje. Många tillfällen att vittna!
Var med och bed för våra taximissionärer!
Föregående inlägg Midnattstidens anskri
Nästa inlägg Mot Rom – eller utanför lägret med Jesus

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x