Tage Nilsson har flyttat hem

Vi som lärt känna Tage Nilsson när han besökte Maranataförsamingen, minns så väl när han höll appellen om hur soldaten skulle vara redo och lyssna till trumpetstötarna för uppbrott. Det var så typiskt för Tage Nilsson. Han gav i många år ut tidskriften Guds Rikes Röst, så småningom med hjälp av sonen Gunnar.  Den är fortfarande en uppfordrande väckelsesignal för Guds Rike.
Tage Nilsson, som så många år lyssnade in signalerna och förmedlade dem, har nu fått hembud. Han var alltid villig att komma till Maranataförsamlingen och förkunna Guds Ord. Han förmedlade med profetord, förbön och ständiga väckelsesignaler att tiden är kort, det gäller att vara redo för uppbrott. Nu har han blivit hemförlovad efter ett långt liv. Han levde 98 år, varav de flesta åren i aktiv tjänst för Herren. Vi tackar Gud för denne trogne tjänare, och lyser frid över hans minne.
Någon av de sista gångerna han besökte Bällsta missionscenter, höll han nedanstående appell. Vi förmedlar den åter till våra läsare, som ett dyrbart, uppfordrande testamente:

Föregående inlägg Framåt marsch!
Nästa inlägg Gud har en underbar plan för ditt liv!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x