Gud vill att alla människor ska bli frälsta!

Vittnesbörd Zebastian Vidén

Vi lever i en väldigt omvälvande tid och det sker mycket i vår värld. Vi ser också utifrån Guds Ord  hur tiden går mot sitt slut. Den ena dörren efter den andra ser ut att stängas igen. Men det finns ett hopp och en framtid. Det är därför så viktigt att vi som församling, som har fått det här livet, inte slår oss ner och tänker att ‘snart kommer Jesus så nu kan vi ta det lugnt den sista sträckan, ja snart är allting över’.
Tiden vi har fått är verkligen kort och snart kommer Jesus! Gud har fortfarande ett uppdrag för sin församling. Det kan vara så att vi inte tycker att vi känner tillräckligt mycket för att gå ut och evangelisera. Men då är det så att Gud känner för det eftersom han älskar alla de människor som  ännu inte har tagit emot budskapet om frälsning.
Dörrar öppnas och dörrar stängs, och snart kommer tiden då ingen kan verka. Men vi har ett hopp. I Uppenbarelseboken 4 står det: Sedan fick jag se en dörr vara öppnad i himmelen. Där har vi vår framtid.
Vi har en dörr som av nåd aldrig kommer att stängas för oss. Men ta vara på tiden, den är dyrbar.

Föregående inlägg Dopet – i Bibeln, historien och katolska kyrkans katekes
Nästa inlägg – Fäst dina ögon på Jesus

Relaterade inlägg