Fortsätt att bedja och offra för den yttre missionen

Dominikanska republiken
I Palavé samlas syskonen under försiktighet till bön i den mån det är tillåtet. Med glädje tog de emot hjälpen inför julen. Vi fortsätter att underhålla behövande familjer och ensamstående med pengar till mat och mediciner då vi vet hur svårt de har det; papperslösa och även arbetslösa på grund av covid19.

Ukraina
Den hjälp som församlingen förmedlade till Ukraina kom många till del. Vasily Muravitsky skriver:Vi tackar er av hjärtat för att ni deltagit i vår satsning för föräldralösa, änkor och ensamstående. Vi är glada att vi med er hjälp kan utföra ett gott verk. Må Herren välsigna och gengälda er för er goda vilja.

Kuba
Från Guantanamo nås vi av rapporter om hur fångar tagit emot Jesus, en frukt efter makarna Ramón och Adyas tid i fängelset. Även deras barn, Ruth och Joél, har fått många uppmuntrande brev från världens alla hörn. Vi fortsätter att bedja för familjen Rigal och deras kamp för evangelium på Kuba.

Föregående inlägg Nådens & Bönens Ande
Nästa inlägg “Världen var inte värdig att ta emot dem”

Relaterade inlägg