– Jag vill ägna mig mer åt människofiske

Vittnesbörd av Harald Walczok

Under mitt besök på en kristen konferens i Kåfalla fick jag en bekräftelse på att ägna mig mer åt människofiske – både när jag är ute och kör bil och när jag möter människor i andra sammanhang. När folk kommer och ser min bil så ser de också ett och annat bibelord.

Jag märkte i Kåfalla att min bil drog många blickar till sig. Många kom fram och pratade, en del igenkännande. Med hjälp av bilen och min önskan att vinna människor för Jesus så finns det god chans att lyckas. Man behöver frimodighet för att våga prata med folk, och jag känner att det är en bra laddstation att möta syskon och be och sedan nästa dag gå ut och vittna för människor. Det gör livet meningsfullt. En fördel med det kristna livet är att man väljer bort det som är dåligt i ens liv och låter det goda flöda fram.

Harald vid bilen som många gånger
hjälpt honom att få vittna om Jesus.

Föregående inlägg “Vad vill du här?”
Nästa inlägg Stilla invid Jesu hjärta

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x