Seger-rapporter från när och fjärran

Dop i Örebro simhall Dopförrättning hölls lördagen den 22 april då en skara nyfrälsta vänner döptes till Kristus. Denna gång fick simhallen i Örebro badhus fungera som ”kyrka” och den lilla badbasängen som ”dopgrav”. Mycket folk var samlat och en härlig ande var verksam. Under själva dopakten steg jublet kraftigt till Jesu ära. Många sade, att det var den underbaraste dopförrättning de hade varit med om i hela sitt liv. I mötet talade Agne Bark och Arne Imsen. Dopet förrättades av Donald Bergagård. Mäktiga möten i Örnsköldsvik För några veckor sedan besökte bröderna Arne Imsen, Donald Bergagård, Erik-Gunnar Eriksson och Agne Bark Örnsköldsvik och förkunnade väckelsens budskap i tvenne möten. Mötena, som hölls i det stora Läroverkets aula, hade samlat en stor skara intresserade och längtande människor. Torsten Persson hälsade bröderna Välkomna till Örnsköldsvik och uttryckte sin glädje över att få samlas i Jesu namn. Redan i första mötet var Guds Ande mäktigt verksam. En härlig frigörelse i sång och vittnesbörd skapade den rätta atmosfären, som 1hör verkliga väckelsemöten till. I sista mötet fylldes de främsta bänkarna av längtande själar unga och gamla för att uppleva Gud på nytt, för att bli helbrägdagjor-da eller för att uppleva dop i helig Ande och eld. Herrens arm var i verksamhet och gjorde underbara tinng. Många har tro för flera möten i Ö-Vik och väntar att snart få besök av bröderna igen. Säkerligen vill Gud göra mäktiga ting i den staden. Halleluja!

Föregående inlägg LOVA HERREN MIN SJÄL!
Nästa inlägg I TJÄNST FÖR JESUS!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x