Mitt vittnesbörd

Jag är väldigt glad över, att jag får vara med i denna underbara väckelse och frigörelse. Amen! Jag blev frälst redan i sjuårsåldvern. Mina. föräldrar och syskon är frälsta. Halleluja! Då Rickard Hansen var i Jönköping, där jag bor, blev jag andedöpt och fick tala i nya tungor, allt efter som Anden ingav mig .att tala. Amen! Detta skedde den 30 januari i år. Den 11 november blev jag döpt till Jesus Kristus. Då fick jag nåd att gå ned i dopets grav. Den gamla människan blev begraven, och jag uppstod för att vandra i ett nytt Väsende i liv. Rom. 6. Läs också Apg. 2:3839. Även. du bör göra bättring och låta döpa dig till Kristus, då skall också tdu såsom gåva undfå den helige Ande. Det gäller att ha en Ödmjuk ande och ett förkrossat hjärta, min vän. Sedan skall du fortsätta i Jesu namn, steg för steg i Guds underbara härlighet – framåt i Jesu namn. Då skall du få se, att icke bara du själv upplever strömmen och kraften utan också andra människor. Pris ske Gud för härlig seger! Jag är nu 16 år, och jag är glad och tacksam till Jesus, att jag fick komma i unga år. Du, min vän, som går på den breda vägen, vänd om i Jesu namn till Golgata kors och tacka Jesus för full och härlig frälsning. ”Se brudgummen kommer! Gån ut och möten I Honom!” Maranata! Jesus kommer snart! Är du redo? Elden brinner lika härligt nu som förr, så det är bara att ta emot. Halleluja! Lev helt för Jesus, så skall han leda dig fram. En syster i Herren. Caarina Mading

Föregående inlägg Från GÖTEBORG
Nästa inlägg Jesus grep in!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x