Till alla Maranatavänner

”MARANATAVÄCKELSENS STÄLLNING TILL PINGSTRÖRELSEN OCH ANDRA SAMFUND. HAR LEWI PETHRUS RÄTT?” 

Över detta ämne talade broder Arne Imsen i Viktoriasalen torsdagen den 13 september. Lokalen var överfull och många kunde endast beredas ståplats. Alla lyssnade andäktigt på det sakliga, allvarliga men upplysande föredraget. Det var många som fick sina ögon öppnade för nutida avsteg i den religiösa verksamheten. De gamla sanningarna blev underbart levande. På mångas begäran kommer föredraget att utges i tryck som en skrift. Om Midnattsropets läsare gör sitt bästa och var och en tar hem flera exemplar för att sprida, kommer säkert mångas hjärtan att genom föredraget öppnas för denna härliga Väckelse. Skriften kommer att kunna rekvireras från Midnattsropets expedition, Box 6016.

H. Thulin. 

Föregående inlägg Några uttalanden av Lewi Pethrus om andliga väckelser
Nästa inlägg Guds verks återuppbyggande

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x