Gud älskar dig och vill frälsa dig

Kito Fernandez, ur Radio Maranata annandag påsk

Jag tackar Gud för att vi har fått fira det försoningsverk som Kristus gjorde på Golgata.
För många år sedan hade jag inte den förmånen. Jag var förlorad i världen i laster av alkohol och synd. Utan Kristus och utan hopp. Från plats till plats och från stad till stad sökte jag efter någon plats att finna en tillflykt. Jag kände inte till vad Ordspråksboken säger: människan är inte herre över sin väg. Människan känner inte sin väg, för hon har ett förmörkat förstånd. Vår själs fiende, satan, har förblindat de otrognas förstånd, så att evangeliets ljus inte ska lysa för människorna så att de kan bli frälsta.
Det är tråkigt att se i vilken kondition som människor lever här i Stockholm och i hela världen. De känner inte till Guds Ord som undervisar om hur en yngling ska bevara sin väg obesmittad – genom att hålla sig till Guds Ord. Ordet är våra fötters lykta och ett ljus på vår stig. Det säger klart och tydligt att den som inte har Kristus i sitt hjärta, han vandrar i mörker. Därför får människor lida så svåra konsekvenser och får vara med om så fruktansvärda erfarenheter, som det som hände mig. Som en konsekvens av syndens laster, blev mitt hem förstört. Jag separerades från mina två barn och sattes i fängelse många gånger både i Puerto Rico och New York, för jag levde ett problematiskt och våldsamt liv. Jag älskade ingen, jag kände inte till kärleken och trodde att ingen älskade mig.
Men det var någon som fann mig och talade till mig om Guds kärlek. Han sa till mig: Jesus älskar dig, han vill frälsa dig och förvandla ditt liv om du ger honom tillfälle. Jag trodde inte på det. Det verkade alltför underbart för att vara sant. Jag gick hem, och tänkte till och med att ta livet av mig, för jag kunde inte lösa mina problem. Men på planeten jorden kan ingen människa lösa sina problem utan Jesus Kristus. Och i denna dag har Jesus tillåtit oss att vara här med detta privilegium att via denna kanal överlämna dessa hans makts ord om frihet och frälsning.
Det spelar ingen roll vilken synd eller ondska du än har hållit på med, så älskar Gud dig och vill frälsa dig. Han har uppenbarat detta i det att Jesus Kristus dog för oss medan vi ännu var syndare. Här manifesteras Kristi kärlek till oss. Det enda han ber dig är att du ger honom ditt hjärta.
Överlämna ditt liv åt Jesus Kristus och du kommer att uppleva en total förvandling. Det hände med mig och det har hänt med alla som lämnar sitt liv åt honom, för Gud har inte anseende till personen. Jesus älskar dig, och vill frälsa dig. Kom till Jesus!

Föregående inlägg Tacka Jesus, för han är god!
Nästa inlägg Om du har Jesus, så har du allt!

Relaterade inlägg

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x